В Україні стартував продаж квитків від Ryanair

Читать на русском
Ірландська авіакомпанія Ryanair офіційно запустила продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

Ірландська авіакомпанія Ryanair офіційно запустила продаж квитків на свої рейси зі стикуванням.

Про це повідомляє avianews.com, пише «Слово і Діло».

На цей момент пересадки доступні через римський аеропорт «Фьюмічіно». У разі, якщо пасажир подорожує з багажем, його речі будуть зареєстровані до кінцевої точки маршруту і перевантажені під «Фьюмічіно» службами аеропорту.

Мінімально допустимий час стикування між рейсами Ryanair в рамках єдиного бронювання становить 150 хвилин, максимальний - 6 годин.

Квитки, куплені на рейси Ryanair зі стикуванням в рамках єдиного бронювання, дорожче двох квитків, куплених окремо. Залежно від напрямку сума переплати може становити 8-15 євро в один бік.

Однак за квитками зі стиковками в рамках єдиного бронювання Ryanair буде відповідати за збереження пересадки. У разі, якщо перший рейс буде відмінено або він запізниться, авіакомпанія перебронює мандрівника на наступний рейс або доставить в початковий пункт подорожі і поверне гроші.

Також пасажири зможуть пропускати сегменти перельоту в рамках свого бронювання, при цьому наступні перельоти, на відміну від практики класичних авіакомпаній, через неявку на рейс скасовуватися не будуть.

Порошенко обіцяє залучити в Україну нові лоукостиСьогодні в Україні триває робота із залучення лоукостів, який зроблять авіаперельоти для українців за прийнятними цінами.

Раніше Ryanair працював в сегменті ультра-лоукостів. Ця модель передбачала перельоти тільки з точки в точку. Авіакомпанія не продавала квитки зі стиковками в рамках єдиного бронювання, а також не забезпечувала перевантаження багажу службами аеропорту без участі пасажира.

Нагадаємо, 15 березня один з найбільших європейських лоукостів - компанія Ryanair - оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень. Ірландський лоукостер зміг домовитися з аеропортом Бориспіль про співпрацю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: