Українській авіакомпанії заборонили літати до ЄС

Читать на русском
Єврокомісія опублікувала новий список перевізників, яким заборонений політ до Європи. Цього року до нього потрапили 181 авіакомпаній з 16 країн світу. Заборона на польоти торкнулася також української авіаційної компанії УРГА.

Єврокомісія оновила список авіакомпаній, яким заборонено літати в країни Євросоюзу, через невідповідність міжнародним стандартам безпеки.

В оновлений список увійшла 181 авіакомпанія з 16 країн світу, зокрема, українська компанія «Урга», повідомляється на сайті Єврокомісії.

«Після сьогоднішнього оновлення всі авіакомпанії, сертифіковані в Беніні та Мозамбіку, будуть видалені зі списку внаслідок поліпшення ситуації в галузі безпеки польотів в цих країнах. З іншого боку, в список додані авіакомпанії Med-View (Нігерія), Mustique Airways (Сент-Вінсент і Гренадіни), авіаційна компанія Urga (Україна) і Air Zimbabwe (Зімбабве) через невирішені проблеми безпеки, виявлені Європейським агентством з авіаційної безпеки», – йдеться в повідомленні.

З повним списком авіакомпаній, яким заборонені польоти в країни ЄС, можна ознайомитися тут.

Раніше авіакомпаніям Євросоюзу рекомендували не літати над КНДР. Існує потенційний ризик зіткнення з балістичними ракетами класу «земля-земля».

Як відомо, в «Борисполі» хочуть здешевити квитки.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував створення української авіакомпанії, яка складе конкуренцію МАУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: