Луганські бойовики придумали новий спосіб «мобілізації» місцевого населення — ІС

Читать на русском
У публічних місцях з'явилися написи нібито проукраїнського змісту, супроводжувані нацистськими гаслами й символами.

В окупованих районах Луганської області бойовики винайшли новий спосіб «мобілізації населення перед загрозою українських ДРГ» і дискредитації ЗСУ та українських спецслужб.

Про це заявив парламентарій від «Народного фронту», координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, одночасно в декількох містах і селищах Луганської області (в тому числі в самому Луганську), що перебуває під контролем бойовиків, у публічних місцях і на стінах громадських будівель з'явилися добре помітні і видимі здалеку написи нібито проукраїнського змісту, проте супроводжувані нацистськими гаслами і символами (наприклад, свастикою).

Українська розвідка дізналася про плани бойовиків дезертируватиЗа даними української розвідки з армії «ДНР» бойовики готові дезертирувати через погане матеріальне забезпечення.

В окремих випадках використовувалися листівки з великим шрифтом і такими ж гаслами і символікою.

«За задумом керівництва «МГБ ЛНР», дані заходи не тільки сприятимуть «посиленню пильності» місцевого населення, а й дозволять на хвилі громадського обурення діями «агентури київської хунти» підвищити кількість бажаючих вступити до лав «2-го АК ЛНР» і «ОД «Мир Луганщині», а також відвернуть увагу громадян від соціально-економічних проблем в «ЛНР» і знизять градус протестних настроїв», - написав Тимчук.

Відзначимо, напередодні бойовики накрили Авдіївку рекордною кількістю обстрілів.

Через бойові дії було знеструмлено Червоноармійську фільтрувальну станцію.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: