Гройсман повідомив, коли підвищаться виплати військовим пенсіонерам

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що бере на себе зобов'язання до кінця року внести законопроект про осучаснення пенсій військовим пенсіонерам.
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що бере на себе зобов'язання до кінця року внести законопроект про осучаснення пенсій військовим пенсіонерам.

Він про це сказав в ході Години запитань до уряду у Верховній Раді 19 травня, передає «Слово і Діло».

Пенсії і комунальні тарифи: що зростає швидше?З 1 травня в Україні зросли соціальні стандарти, проте радість українців тривала недовго, адже практично паралельно з цим відбулося планове підвищення тарифів на холодну воду та газ.

«Ця реформа (пенсійна, - ред.) відкриває нам шлях ще до двох важливих рішень, які, я знаю, напрацьовуються в парламенті, і я думаю, ми зможемо спільно знайти правильне рішення. Це накопичувальна система, і найголовніше, до кінця року, я з цієї трибуни гарантую, я беру на себе зобов'язання, ми внесемо новий закон про осучаснення і підвищення військовим пенсіонерам. Їх близько двох мільйонів чоловік. І ці люди отримають підвищення пенсій з 1 січня 2018 року», - сказав Гройсман.

Зазначимо, що 18 травня Гройсман просив Верховну Раду розглянути питання недовіри до Кабміну.

Як раніше повідомлялося, прем'єр також назвав переваги пенсійної реформи.

А 31 березня 2017 року Гройсман пообіцяв протягом 7 років зробити Пенсійний фонд бездефіцитним. Подивимося, чи зможе політик виконати свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: