СБУ затримала військовослужбовця, який торгував зброєю

Читать на русском
Служба безпеки України в Харкові затримала військового, який торгував зброєю. По даній справі відкрито кримінальне провадження.
СБУ затримала військового, котрий торгував зброєю

У Херсоні військовослужбовець продавав зброю, перероблену на бойове з стартових пістолетів. Чоловіка затримали.

Про це повідомляє Служба безпеки України, передає «Слово і Діло».

СБУ затримала контрактника, який воював за «ДНР» в 2014 роціСлужба безпеки України затримала в Донецькій області військового-контрактника, який у 2014 році воював на боці «ДНР».

«Під час обшуку за місцем проживання зловмисника оперативники спецслужби вилучили пістолет «Вальтер», сім пістолетів, перероблених в бойові, обладнання та складові частини зброї, патрони і наркотики», – відзначають в СБУ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 263 і 309 (Незаконне поводження зі зброєю та Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, що Служба безпеки України не буде вилучати у приватних підприємств подпавшую під санкції бухгалтерську програму «1С» і карати їх за її використання.

Раніше СБУ спільно з військовослужбовцями виявили на Донбасі дві схованки зі зброєю та боєприпасами.

Як повідомлялося, СБУ ліквідувала міжнародну мережу по виготовленню, збуту та контрабанди вогнепальної зброї і боєприпасів з центром у Харкові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: