В СБУ розповіли, що Устименко служив в «Альфі» в Криму – журналіст

Читать на русском
Екс-співробітник СБУ Ігор Устименко, який фігурує в журналістському розслідуванні у справі про вбивство Павла Шеремета раніше служив в підрозділі Альфа на території Криму.

Екс-співробітник СБУ Ігор Устименко, який фігурує в журналістському розслідуванні у справі про вбивство Павла Шеремета раніше служив в підрозділі «Альфа» на території Криму.

Про це розповів на засіданні комітету з питань свободи слова представник СБУ Михайло Глуховський, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку журналіста Дмитра Гнапа в Facebook.

«Устименко працював в кримському управлінні СБУ. Після відомих подій переведений в Одеське управління служби. Потім звільнився за станом здоров'я», – процитував Гнап представника СБУ. Також Глухівський повідомив, що Устименко працював в підрозділі «Альфа».

Нагадаємо, 15 травня керівник СБУ Василь Грицак заявив, що помічений камерами спостереження біля будинку Павла Шеремета в ніч перед його загибеллю екс-співробітник СБУ Ігор Устименко не виконував ніяких завдань Служби безпеки України і не працював в спецслужбі з 2014 року.

14 травня президент Петро Порошенко прокоментував «слід СБУ» в справі Шеремета.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: