У Мінфіні назвали дату подання апеляції стосовно «боргу Януковича»

Читать на русском
Голова Мінфіну Олександр Данилюк озвучив дату подання Україною апеляції в позові Росії проти України про стягнення 3 мільярдів доларів за боргом Януковича.

Голова Мінфіну Олександр Данилюк озвучив дату подання Україною апеляції в позові Росії проти України про стягнення 3 мільярдів доларів за «боргом Януковича».

Про це він розповів в кулуарах конференции Free Market Road Show Kyiv 2017, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

За словами Данилюка, Україна подасть апеляційну заяву в суперечці з РФ щодо виплати 3 мільярдів доларів за євробондами в Високий суд Лондона 10 червня.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевнив, що ВРУ не дозволить Україні виплачувати борг Януковича Російській ФедераціїСказано 17 січня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Нагадаємо, 12 травня з'явилася інформація про те, Мінфін має намір подати апеляцію в червні, однак точна дата була невідома.

На початку квітня в МВФ запевнили, що програма співпраці Фонду з Україною буде реалізовуватися незалежно від рішення лондонського суду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: