Путін каже, що передав італійському прем'єру секретне послання для G7

Читать на русском
Також Путін прокоментував інформацію щодо секретних даних, переданих президентом США Дональдом Трампом главі МЗС РФ Сергію Лаврову 10 травня у Вашингтоні.

Президент Росії Володимир Путін заявив журналістам, що передав через прем'єр-міністра Італії Паоло Джентілоні країнам G7 секретне послання.

Про це Путін повідомив за підсумками російсько-італійських переговорів, передає «Слово і Діло» з посиланням на ТАСС.

«Що стосується мого меседжа, який я передав пану прем'єр-міністру (Італії Паоло Джентілоні - ред.), то він має секретний характер, я вам не можу про це повідомити», - сказав Путін.

Також Путін прокоментував інформацію щодо секретних даних, переданих президентом США Дональдом Трампом главі МЗС РФ Сергію Лаврову 10 травня у Вашингтоні.

Втечу Януковича організували охоронець Путіна і російський генерал – слідствоСлідство у справі про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича встановило особи організаторів його втечі в Росію: це охоронець президента РФ Володимира Путіна і російський генерал.

«Ми одночасно бачимо, що у Сполучених Штатах розвивається політична шизофренія, нічим іншим я не можу пояснити звинувачення щодо чинного президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети», - сказав Путін.

Нагадаємо, нещодавно видання Washington Post повідомило, що президент США Дональд Трамп під час зустрічі в Білому домі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим розкрив надсекретну інформацію щодо «Ісламської держави».

Також повідомлялося, що Трамп поділився з Лавровим секретними розвідданими, отриманими від Ізраїля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: