У штабі АТО спростували захоплення бойовиками «сірої зони» під Пісками

Читать на русском
Попередні дані не відповідають дійсності, а ЗМІ неправильно виклали інформацію, заявили в штабі АТО.

Прес-центр штабу Антитерористичної операції спростовує інформацію про те, що контрольовані Росією бойовики частково зайняли «сіру зону» поблизу населеного пункту Піски.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Нормандська четвірка» і Трамп: від чого залежить «реанімація» мирного діалогуПолітичний експерт припустив, якими можуть бути умови нових домовленостей між учасниками «нормандської четвірки».

Прес-центр штабу Антитерористичної операції повідомляє, що зазначена раніше інформація не відповідає дійсності і була викладена невірно і освітлена», - йдеться у повідомленні.

У прес-центрі штабу відзначили, що українські військовослужбовці «жодного метра української землі не віддали і не віддадуть».

Раніше прес-центр штабу АТО з посиланням на мобільний прес-групу ОТУ «Донецьк» повідомив, що «окупанти частково зайняли нові позиції в «сірій зоні» поблизу населеного пункту Піски».

«Російські окупаційні війська продовжують нехтувати мінськими домовленостями. Нещодавно наші десантники зірвали чергову спробу їх просунутися вперед: окупанти частково зайняли нові позиції в сірій зоні поблизу населеного пункту Піски, біля тимчасово окупованого українського Донецька», – було сказано у повідомленні.

Нагадаємо, «Газпром» збільшив поставки газу на окупований Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: