В окупованому Криму поскаржилися на нестачу транспортних засобів

Читать на русском
Розвиток туристичної сфери в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах під загрозою через нові російські правила.
Сімферопольский автобусний парк

Розвиток туристичної сфери в Сімферополі, Сімферопольському та Бахчисарайському районах під загрозою через нові російські правила.

Про це заявили в «комітеті по курортах» так званого «парламенту» Криму, передає Слово і Діло, посилаючись на «Сьогодні».

Статус Криму: чи потрібно давати автономію кримським татарамПравозахисник розповів, який вплив матиме закріплення в Конституції України Кримськотатарської автономної республіки.

«До питань, що потребують уваги, відноситься встановлена урядом РФ заборона на використання для перевезення дітей автобусів, термін експлуатації яких перевищує 10 років. Крим відчуває нестачу транспортних засобів, які відповідають вищевказаним вимогам, що тягне за собою збільшення вартості оренди автобуса та, як наслідок, дитячої путівки», – вважають в «комітеті».

В окупованому Криму людину оштрафували за запуск квадрокоптераВлада окупованого Криму оштрафувала людину за запуск квадрокоптера на привокзальній площі.

У свою чергу, голова «комітуту» Олексій Черняк пояснив, що проблема з наявністю сучасного автобусного парку характерна не тільки для півострова, але і для багатьох регіонів Російської Федерації.

Зазначимо також, що за фактом порушень правил екологічної безпеки суб'єктами господарської діяльності при будівництві Керченського мосту відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя України звільнив 91 кримського суддю за перехід на службу в суди Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: