У Дніпрі відсторонили трьох поліцейських на час розслідування подій 9 травня

Читать на русском
Троє поліцейських Дніпропетровської області відсторонені від роботи на час проведення розслідування подій 9 травня у Дніпрі.
фото: УНІАН

Троє поліцейських Дніпропетровської області відсторонені від роботи на час проведення розслідування подій 9 травня у Дніпрі.

Про це розповів начальник Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«Князєв повідомив, що комісія Нацполіціі під керівництвом начальника Департаменту внутрішньої безпеки відомства полковника Є. Коваля надала керівництву Нацполіціі і МВС первинні відомості про хід службового розслідування подій 9 травня у місті Дніпро в районі пам'ятника Слави», – розповіли в Нацполіціі.

Також Князєв повідомив, що матеріали щодо дій відсторонених співробітників поліції спрямовані в прокуратуру для отримання їх правової оцінки.

«Згідно з цими даними, троє поліцейських полку поліції особливого призначення главку поліції Дніпропетровської області здійснювали протиправні дії, які містять ознаки кримінальних злочинів», – зазначили в поліції.

Відомча комісія почала розслідувати події 9 травня у Дніпрі 10 травня.

Нагадаємо, 13 травня в соцмережах з'явилися фото можливих організаторів сутичок 9 травня.

12 травня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив про затримання ватажка тітушок, які побили ветеранів АТО в Дніпрі 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: