Гройсман прокоментував події в Дніпрі: «ця тітушня повинна сидіти за гратами»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував побиття тітушками ветеранів АТО в Дніпрі і закликав ідентифікувати і покарати його учасників.
фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман прокоментував побиття тітушками ветеранів АТО в Дніпрі і закликав ідентифікувати і покарати його учасників.

Про це він заявив, відкриваючи засідання Кабінету міністрів, повідомляє «Слово і Діло».

За словами прем'єра, кадрові зміни в поліції Дніпра і області є тільки початком. Гройсман також звинуватив в організації провокацій у Дніпрі політиків, які дбають тільки про свій рейтинг.

При цьому прем'єр закликав ідентифікувати кожного з учасників побиття ветеранів АТО.

«Я дивився на тих бройлерів, які там бігали, великі спортсмени. Потрібно ідентифікувати кожного. Ця тітушня повинна сидіти за гратами», – сказав Гройсман.

«Замість того, щоб подякувати літнім людям і нашим ветеранам, які і сьогодні воюють, вони, мавпи, бігають і руками махають», – обурився він.

Нагадаємо, 11 травня в Дніпрі невідомі підпалили вхідні двері в офіс місцевого осередку партії «Опозиційний блок» після інциденту з побиттям учасників АТО 9 травня.

Після інциденту глава МВС Арсен Аваков звільнив начальника управління Національної поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, керівника міського управління Нацполіціі Дніпра полковника Андрія Бідила, а також деяких заступників щодо забезпечення громадської безпеки.

Новим начальником Головного управління нацполіціі Дніпропетровської області став начальник Дніпровського інституту внутрішніх справ Віталій Глуховеря, а його заступником по забезпеченню громадської безпеки голова патрульної поліції міста Володимир Богоніс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: