У ГПУ назвали кількість підозрюваних у справі про зіткнення в Дніпрі

Читать на русском
У Генеральній прокуратурі України розповіли, скільки людей підозрюють у масових зіткненнях у Дніпрі 9 травня.

У кримінальному провадженні щодо подій у Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня, п'ятьом із сімох затриманих повідомлено про підозру у вчиненні хуліганських дій, масових заворушень і заподіянні тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

За інформацією правоохоронців, п'ятьом із сімох людей, затриманих за підозрою в причетності до масових безладів, повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.294, ст.293 та ч.2 ст.350 Кримінального кодексу України.

«Також підготовлено повідомлення про підозру щодо ще трьох осіб. Одному з підозрюваних вчора судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Щодо інших затриманих питання про обрання запобіжного заходу буде вирішене сьогодні судом», – йдеться в повідомленні.

Крім того, з однією особою укладено угоду про визнання винуватості, оскільки зазначений підозрюваний дав важливу інформацію і повністю співпрацює зі слідством.

Також повідомляється, що в даному кримінальному провадженні визнані потерпілими 10 осіб, допитано велику кількість свідків, проведено близько 20 обшуків, 19 опознаний осіб, слідчим шляхом встановлюються джерела фінансування і організатори злочину.

Прокуратура Дніпропетровської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.1 ст.294, ч.2 ст.296, ч.2 ст.350 та ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України за фактами подій, які сталися 9 травня 2017 року в Дніпрі під час проведення святкових заходів.

Нагадаємо, суд взяв під варту тітушку, який брав участь у бійці в Дніпрі.

Раніше нардепа Вілкула викликали на допит через події в Дніпрі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: