У поліції повідомили, скільки платили тітушкам за участь у заворушеннях в Дніпрі

Читать на русском
У поліції Дніпропетровської області повідомили, що ТІТУШКИ платили за організацію заворушень у Дніпрі 9 травня.
Заворушення в Дніпрі

Замначальника Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Олег Грозь заявив на брифінгу, що правоохоронці мають інформацію, що тітушкам платили за організацію заворушень у Дніпрі 9 травня.

Про це повідомляє прес-служба МВС, пише «Слово і Діло».

Загроза прихованого сепаратизму: що сталося в Дніпрі 9 травняЮрист, експерт-кримінолог оцінила інцидент, який стався в Дніпрі під час відзначення 9 травня і реакцію правоохоронних органів.

«Всі затримані - молоді чоловіки спортивної статури, деякі з них працювали в охоронних структурах міста. Є інформація, що за участь в заході їм платили по 600 гривень. Також серед затриманих є особа, фінансувала учасників заворушень », - прокоментували в поліції.

Те, що сталося в Дніпрі – це за межею: реакція соцмереж«Слово і Діло» зібрало реакцію користувачів соціальних мереж на масову бійку 9 травня в Дніпрі з побиттям учасників АТО.

«Слідство працює над упізнанням всіх учасників сутички, однак головним завданням залишається встановлення організатора провокацій. Правоохоронці звертаються до громадськості, зокрема свідків бійки, повідомляти будь-яку інформацію, яка може допомогти в розслідуванні цих злочинів », - додали в поліції.

Нагадаємо, що начальника управління Національної поліції Дніпропетровської області генерала Ігоря Репешка, керівника міського управління Нацполіції Дніпра полковника Андрія Бідила, а також деяких заступників із забезпечення громадської безпеки було звільнено зі служби через події в Дніпрі.

А станом на 10 травня, правоохоронними органами було ідентифіковано і затримано 8 тітушок, які напали на учасників АТО в Дніпрі 9 травня.

Відмітимо, що громадські активісти впізнали шістьох учасників побиття ветеранів АТО в Дніпрі під час сутичок 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: