У штабі АТО назвали кількість обстрілів з початку доби: є поранені

Читать на русском
У зоні АТО дещо знизилась кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних сил: бойовики 7 разів відкривали вогонь по українських позиціях, двоє українських бійців отримали поранення.
фото: i.ua

У зоні АТО дещо знизилась кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних сил: бойовики 7 разів відкривали вогонь по українських позиціях, двоє українських бійців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Кількість та інтенсивність вогню, в порівнянні з попередніми днями, зменшилися. З початку доби бойовики 7 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України. Двоє українських воїнів отримали поранення», – розповіли в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 15 травняСитуація на сході країни за станом на 00:00 15 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На приморському напрямку бойовики вранці обстріляли позиції ВСУ у Водяного і Гнутового зі стрілецької зброї, а в районі Новотроїцького обстріл вели з БМП і великокаліберних кулеметів. Там же по українських бійцях вів вогонь снайпер бойовиків.

На донецькому напрямку біля Кам'янки бойовики обстрілювали позиції сил АТО з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На луганському напрямку НЗФ обстрілювали українські опорники у Новозванівки і Новоалександровки.

«Підрозділи сил АТО контролюють ситуацію в зоні своєї відповідальності і знаходяться в готовності дати противнику гідну відсіч», – зауважили в штабі.

Нагадаємо, 14 травня під час обстрілу бойовиків важкі поранення отримала жінка-військовий. Всього в результаті обстрілів 14 травня були поранені шестеро українських бійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: