Клімкін зустрінеться з «Групою друзів України» в Брюсселі

Читать на русском
Глава МЗС України здійснить візит до Брюсселя, де проведе неформальну зустріч з міністрами закордонних справ країн Європейського Союзу.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін проведе переговори з чиновниками ЄС щодо розвитку ситуації на Донбасі, реалізації Мінських домовленостей, введення безвізового режиму з ЄС для українських громадян, а також прогресу реформ в Україні.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу МЗС України.

Візит міністра закордонних справ України до Брюсселя відбудеться 14-15 травня 2017 року.

У рамках перебування в Брюсселі запланована участь міністра у зустрічі у форматі «Група друзів України в ЄС + Україна» на рівні глав зовнішньополітичних відомств країн ЄС.

В гостях у Трампа: пакет великих рішень за підсумками переговорів з Клімкіним і ЛавровимПолітичний експерт підвів підсумки переговорів президента США з Павлом Клімкіним і Сергієм Лавровим.

Глава українського МЗС проведе переговори з комісаром ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнесом Ханом, комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрем, віце-президентом Еврокомісії з питань Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем, міністром закордонних справ Польщі Вітольдом Ващиковским.

Нагадаємо, 12 травня відбулася зустріч Павла Клімкіна з Президентом США.

За підсумками, американський президент висловив підтримку Україні та закликав РФ і Україну «будувати мир».

Також, відомо, що в Білому домі залишилися незадоволені тим, як американські ЗМІ висвітлили візит Клімкіна та тим, як повела себе РФ після переговорів Трампа та Лаврова.

«Слово і Діло» зафіксувало 26 обіцянок Павла Клімкіна, більшість з яких він виконав. Рівень відповідальності політика доступний за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: