Нацбанк планує до кінця року провести ребрендинг

Читать на русском
Ребрендинг буде проведено за фінансової допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в партнерстві з Еkonomika communications hub.

Національний банк України до кінця 2017 року змінить логотип і фірмовий стиль, а також запустить нову версію сайту.

Про це повідомляє Realist, передає «Слово і Діло».

Ребрендинг буде проведено за фінансової допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та в партнерстві з Еkonomika communications hub.

За словами начальника управління інформації і громадських комунікацій НБУ Наталії Бондаренко, це буде «відбивати внутрішні перетворення, незалежність і значимість НБУ для розвитку новітньої української держави».

«Нинішній логотип НБУ і його айдентика не візуалізують наших змін і ролі в країні. Сьогодні Національний банк є національним лідером реформ, має визнання і повагу в світі», — вважає вона.

Наступник Гонтаревої: що запропонує МВФ і хто може поставити ультиматум АПГолова комітету економістів України назвав фактори, які впливатимуть на обрання нового керівника НБУ, і пояснив, чому ризики продовження банкопаду зберігаються.

«Наш спосіб — бути сучасним, відкритим і незалежним центральним банком, який має довіру суспільства та інтегрований в європейське співтовариство центробанків», — зазначила Бондаренко.

За її словами, восени також повинен запрацювати новий сайт Нацбанку.

На думку керівника програм фінансового сектору USAID Наталії Бережної, оновлені сайт і логотип повинні привернути увагу громадян до істотних змін, що сталися у фінансовому секторі країни, допомогти вільно і безпечно орієнтуватися у світі фінансів, сприяти підвищенню довіри до фінансового сектору».

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що призначення глави НБУ планується у вересні.

Водночас, Валерія Гонтарева має намір сприяти в.о. міністра охорони здоров'я Уляні Супрун в реформуванні системи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: