Клімкін обговорив з Трампом можливість залучення США до «нормандського формату»

Читать на русском
Голова МЗС України Павло Клімкін обговорив під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом Майклом пенсії можливість залучення американської держави до переговорів в нормандському форматі.
фото: Valeriy Chaly/Facebook

Голова МЗС України Павло Клімкін обговорив під час зустрічі з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом Майклом Пенсом можливість залучення американської держави до переговорів в «нормандському форматі» щодо врегулювання ситуації на Донбасі і протидії агресії РФ.

Про це розповіла прес-секретар Міністерства закордонних справ Мар'яна Беца, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Безумовно, обговорювалося питання про притягнення США фактично до «нормандського формату», до врегулювання ситуації на Донбасі і протидії російській агресії», – розповіла вона.

При цьому вона відзначили, що поки не може повідомити деталі зустрічі, оскільки не була присутня на зустрічі, а українська делегація зараз перебуває в польоті.

Нагадаємо, 11 травня президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі голову МЗС Павла Клімкіна, де вони обговорили підтримку України.

Посол України в США Валерій Чалий розцінює зустріч з президентом США Дональдом Трампом і віце-президентом США Майклом пенсії, як сигнал підтримки українського народу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: