Трамп нагадав Лаврову про відповідальність за «Мінськ»

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим наголосив на відповідальності Москви за виконання Мінських угод.

Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим наголосив на відповідальності Москви за виконання Мінських угод.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Білого дому за результатами зустрічі Лаврова і Трампа, яке призводить канал ABC News, передає «Слово і Діло».

«Президент порушив питання України, висловив відданість своїй адміністрації бути і надалі залученій до врегулювання конфлікту, а також наголосив на відповідальності Росії повною мірою виконувати Мінські угоди», - заявили в Білому домі.

Послання щодо виконання «Мінська»: позиція Києва і зона відповідальності БерлінаПолітичний експерт розповів про пріоритетність виконання Мінських угод для врегулювання конфлікту на Донбасі.

Також, згідно з повідомленням, Трамп підкреслив «необхідність працювати разом, щоб покласти край конфлікту в Сирії, зокрема, звернувши увагу на необхідність стримувати режим Асада і Іран».

«Президент також підкреслив своє бажання вибудувати добрі стосунки між США і Росією», - йдеться в повідомленні Білого дому.

Як повідомлялося, 10 травня в Білому домі відбулися зустрічі глави МЗС РФ Сергія Лаврова з держсекретарем США Рексом Тіллерсона і президентом Дональдом Трампом.

Нагадаємо, в МЗС Росії заявили, що президенти США і РФ вже підтвердили зустріч під час липневого саміту «двадцятки» в Німеччині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: