Племінниця Ле Пен пояснила, чому йде з політики

Читать на русском
Марешаль Ле Пен, племінниця кандидата в президенти Франції заявила, що збирається піти з політики.
Маріон Марешаль-Ле Пен

Марешаль Ле Пен, племінниця переможеного кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен, заявила, що хоче піти з політики.

Про це повідомляє ВВС, пише «Слово і Діло».

Відзначимо, що 27-річну племінницю Ле Пен, депутата від Національного фронту вважали майбутнім лідером партії ультраправих. Вона є онукою засновника партії Жана-Марі Ле Пена, одна з найвідоміших фігур в партії та одна з двох депутатів в році, що минулому парламенті. Аналітики стверджують, що політичні позиції Маршаль навіть жорсткіше, ніж у її тітки.

Головні факти біографії нового президента Франції Еммануеля МакронаЗгідно з результатами підрахунку голосів на виборах президента Франції, новим главою французської держави став Еммануель Макрон: «Слово і Діло» підготувало інфографіку про основні факти його біографії.

Проте, Марешаль Ле Пен оголосила про свій намір більше не балотуватися в парламент (вибори якого, нагадаємо, заплановані на червнь), і заявила, що залишає посаду президента партії в південно-східному регіоні Франції (охоплює Прованс, Альпи і Лазурний берег) для того, щоб більше часу проводити зі своєю маленькою дочкою.

Нагадаємо, що нещодавно кандидат на посаду президента Франції від партії «Національний фронт» Марін Ле Пен офіційно оголосила, що визнає свою поразку.

Раніше на Ейфелевій вежі розмістили банер проти Ле Пен.

А в Парижі площу біля музею Лувр, де кандидат в президенти Еммануель Макрон планував святкувати перемогу, евакуювали після повідомлення про небезпеку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: