На Ейфелевій вежі розмістили банер проти Ле Пен

Читать на русском
У Парижі на Ейфелевій вежі активісти екологічного руху Greenpeace розгорнули банер, який критикує партію Національний фронт.
Банер проти Ле Пен на Ейфелевій вежі

У Парижі на Ейфелевій вежі активісти розгорнули банер, який критикує партію «Національний фронт», лідером якої донедавна була кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен.

Про це повідомляє французьке видання Le Figaro, пише «Слово і Діло».

У Парижі на Ейфелевій вежі активісти екологічного руху Greenpeace розгорнули банер, який критикує партію Національний фронт.

На плакаті написано: «Свобода, рівність, братерство», а також розміщено хештег «опір». Перші три слова відносяться до національного гасла Франції.

За словами самих активістів екологічного руху Greenpeace, їх мета - виступити проти Марін Ле Пен. Представник французького відділення Greenpeace Жан-Франсуа Жюйяр зазначив, що таким чином активісти руху виступили «проти націоналізму і авторитаризму у Франції та інших країнах».

Як повідомив коресподент France Inter в Twitter, трьох активістів затримали. За словами поліції, вони порушили правила безпеки Ейфелевої вежі.

Нагадаємо, що кандидат в президенти Франції Емманюель Макрон заявив, що не буде підкорятися диктату президента РФ Володимира Путіна.

А нещодавно Марін Ле Пен підловили на плагіаті: в одному зі своїх виступів вона нібито використала фрагменти промови свого колишнього конкурента Франсуа Фійона.

Зазначимо, що більшість французів впевнені, що Макрон переміг Ле Пен на теледебатах, які днями відбулися в Франції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: