Франція обирає. Поліція евакуювала людей з двору перед Лувром

Читать на русском
У Парижі площу біля музею Лувр, де кандидат в президенти Еммануель Макрон планує святкувати перемогу, евакуювали після повідомлення про небезпеку.

У Парижі площу біля музею Лувр, де кандидат в президенти Еммануель Макрон планує святкувати перемогу, евакуювали після повідомлення про небезпеку.

Про це повідомляє Associated Press, пише «Слово і Діло».

Двір художнього музею Лувр, де кандидат планує відсвяткувати перемогу, евакуйований після попередження про небезпеку.

Прес-секретар Макрона Полін Калмс розповіла, що двір Лувру в центрі Парижа був евакуйований як запобіжний захід. Вона не вказала характер загрози, але сказала, що поліція наказала людям евакуюватися.

Вибори президента П'ятої республіки: чим вигідна перемога Макрона для України?Виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень «Пента» пояснив, чим можливий виграш Макрона може бути корисним для України, та в чому небезпека перемоги Ле Пен.

Макрон вибрав внутрішній двір музею як місце для святкування перемоги на президентських виборах. Відзначають, що охорона Лувра була значно посилена після того, як під час президентської кампанії екстреміст напав на солдатів біля музею.

Нагадаємо, у Франції в неділю проходить другий тур виборів президента країни. На посаду глави держави претендують лідер руху «Вперед!» Еммануель Макрон і кандидат від партії «Національний фронт» Марін Ле Пен.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: