«Укроборонпром» буде співпрацювати із Туреччиною

Читать на русском
Державний концерн Укроборонпром домовився про співпрацю з оборонпромом Туреччини, відповідний Меморандум про співпрацю підписали сьогодні в Стамбулі.

Україна і Туреччина підписали Меморандум про співпрацю між оборонпромомами двох країн.

Про це повідомили в прес-центрі РНБО, передає «Слово і Діло».

Турчинов оприлюднив відеозвіт за останні три роки роботи РНБОСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов оприлюднив на своїй сторінці у Facebook короткий відеозвіт за останні три роки роботи РНБО.

Меморандум підписали генеральний директор ДК «Укроборонпром» Роман Романів та керівник оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір після завершення переговорів секретаря РНБО України Турчинова і міністра національної оборони Турецької Республіки Фікрі Ишика в їх присутності.

«Підписаний стратегічний документ про співпрацю між Оборонпромами України і Туреччини, який визначить стратегічні напрямки співпраці для провідних оборонних підприємств наших країн», - сказав Турчинов.

Раніше «Укроборонпром» запланував міжнародний аудит.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся до прем'єр-міністра України Володимиру Гройсману з пропозицією виділити фінансові ресурси з резервного фонду уряду для реалізації проекту інформаційного захисту на лінії розмежування в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: