Синоптик розповіла, де сьогодні в Україні чекати снігу і заморозків

Читать на русском
Невелика кількість снігу очікується сьогодні і завтра в Карпатах та на півночі Чернігівської області. Зокрема, на карпатській горі Пожижевської вже зараз 0-2 градуса морозу і йде сніг.

Сьогодні в деяких частинах України очікується холодна погода зі снігом і вітром.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко, передає «Слово і Діло».

Вона зазначила, що невелика кількість снігу очікується сьогодні і завтра в Карпатах та на півночі Чернігівської області. Зокрема, на карпатській горі Пожижевської вже зараз 0-2 градуса морозу і йде сніг.

Стоп-шашлик. Дощі та похолодання очікуються в Україні на другі травневі святаУ понеділок в Україні встановиться хмарна погода, очікується короткочасний дощ на частині території.

Таким чином найближчої вночі в західних областях і на крайньому півночі країни місцями очікується ймовірні заморозки від 0 до 3 градусів морозу.

10 травня загальна нічна температура повітря очікується в межах 1-6 градусів тепла, а на півдні і сході до +8 градусів. Вже завтра вдень температура повітря складе + 9 + 15 градусів, у південній частині та в Приазов'ї + 14 + 18 градусів.

«Дощі, місцями за північ, але з чергуванням сухої погоди, пройдуть опади на Луганщині та Донеччині, а також невеликі опади ймовірні в районі Дніпра, Запоріжжя та Полтави. На решті території переважно сухо, лише в Карпатах можливий невеликий мокрий сніг», - зазначила Діденко.

За її словами, завтра в столиці України мінлива погода: хмари в небі будуть чергуватися з сонцем, можливо буде невеликий дощ. При цьому в ніч на 10 травня буде холодно, + 2 + 5 градусів, на півночі Київської області місцями на ґрунті можливі заморозки, завтра вдень + 10 + 13 градусів.

Потепління має повернутися в Україну вже 12 травня.

Раніше повідомлялося, що Україну заллють грозові дощі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: