Правоохоронці вживають заходів для запобігання провокацій 8-9 травня

Читать на русском
Нацполіція і СБУ збирається запобігти провокації і спроби розхитати ситуацію в країні 8 і 9 травня.

Представники Національної поліції і Служби безпеки України приймають усі необхідні заходи для того, щоб запобігти провокаціям і спробам розхитати ситуацію в країні 8 і 9 травня.

Про це правоохоронці повідомили на засіданні оргкомітету з підготовки та відзначення Дня пам'яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яке проводилось під головуванням віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, передає «Слово і Діло».

СБУ не пустило в Україні росіянина, який їхав на провокації в ОдесуСлужба безпеки України разом з прикордонниками заборонила в'їзд на територію України громадянину Росії, який прямував до Одеси з метою провокацій на річницю подій 2 травня 2014 року.

Повідомляється, що у засіданні оргкомітету також взяли участь Міністр культури Євген Нищук і голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

Зазначено, що учасники засідання обговорили ідейне та змістовне наповнення заходів до Дня пам'яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Зазначено, що символом цих заходів буде вже звичний символ «Мак пам'яті», а також гасло «Пам'ятаємо. Перемагаємо».

У Міністерстві внутрішніх справ України закликають не використовувати 8-9 травня комуністичну символіку, особливо георгіївські стрічки, так як сьогодні вони є символом російського тероризму.

Раніше повідомлялося, що бойовики Донбасу зганяють жителів на святкування 9 Травня.

Зазначимо, що Президент України Петро Порошенко раніше змінив очільників управлінь СБУ у шести областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: