У Києві почалися сутички на заходах присвячених 9 травня

Читать на русском
У Києві сталася сутичка між громадськими активістами та людьми у військовій формі. У одного з противників акції одяг з символікою батальйону Донбас.

Сьогодні близько 10 години ранку в районі метро «Арсенальна» у Києві на акції до Дня перемоги під назвою «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» сталася бійка.

Про це повідомляє РБК Україна, передає «Слово і Діло».

Сутичка сталася між громадськими активістами та людьми у військовій формі. У одного з противників акції одяг з символікою батальйону «Донбас».

Сутички під час першотравневої ходи в Парижі: поранені поліцейськіДва правоохоронця поранені в ході зіткнень, які відбулися в понеділок під час першотравневої демонстрації в столиці Франції.

Противники акції тримають в руках плакати з інформацією про репресії радянської влади під час Другої світової.

Організатори акції у соцмережі Facebook закликали громадян прийти на акцію з портретом свого родича або знайомого, учасника Другої світової війни. Рух маршу розпочнеться об 11 годині ранку від вул. Московській по вул. Івана Мазепи в напрямку Парку Вічної Слави, де всі учасники маршу покладуть квіти та вшанують пам'ять героїв біля пам'ятника «Обеліск на могилі невідомого солдата».

Нагадаємо, в Україні очікується майже півмільйона учасників у заходах 8-9 травня. На ці дати заплановано понад 1500 тисяч заходів по всій країні.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, як відзначали День пам'яті і примирення у різних містах України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: