На Донбасі підірвався український військовий

Читать на русском
Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої мінно-вибухову травму і множинні осколкові поранення ніг і голови отримав військовослужбовець однієї з бригад.

Український військовий в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі підірвався на невідомому пристрої.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої мінно-вибухову травму і множинні осколкові поранення ніг і голови отримав військовослужбовець однієї з бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання в районі АТО», - йдеться в повідомленні.

Вказується, що «для надання медичної допомоги, військовослужбовець був доставлений у медичний заклад, де за життя тяжкопораненого боролися військові лікарі».

Карта АТО: ситуація на сході України на 8 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 8 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Проведені невідкладні реанімаційні заходи, на жаль, не дали результату. Врятувати життя військовослужбовця не вдалося», - повідомили в прес-центрі.

Нагадаємо, сьогодні, 8 травня, у Дніпрі попрощалися з трьома бійцями, які загинули на Світлодарській дузі під час евакуації пораненого товариша.

Президент України Петро Порошенко вважає за необхідне оголосити всеукраїнський конкурс проекту Меморіалу українських героїв, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: