Неділя в зоні АТО: бойовики здійснили майже три десятка обстрілів

Читать на русском
З початку дня 7 травня в зоні проведення АТО зафіксовано 27 обстрілів позицій українських військ.

З початку дня 7 травня в зоні проведення АТО зафіксовано 27 обстрілів позицій українських військ.

Про це йдеться у повідомленні штабу АТО станом на 18:00, повідомляє «Слово і Діло».

«Російсько-терористичні війська продовжують вогневі провокації проти ВСУ. На Донецькому напрямку були обстріляні позиції біля Авдіївки, Троїцького, Дослідного і Верхньоторецька, Луганського, Зайцевого, Невельського», - повідомили в штабі.

При цьому бойовики застосували артилерію калібру 122-мм, озброєння БМП, міномети калібру 120-мм і 82-мм, гранатомети, зенітні установки ЗУ-23-2.

На Приморському напрямку вогонь вівся по позиціях у Водяного, Красногоровки, Широкиного, Павлополя, Новоселівки другої, Лебединського та Гнутового.

Карта АТО: ситуація на сході України на 7 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 7 травня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Вогонь вівся з протитанкових ракетних комплексів, мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, БТР, гранатометів і великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку бойовики вели вогонь по силам АТО у Кримського і Новозванівки з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів.

Раніше в штабі АТО повідомили про поранення 5 українських військових.

Як повідомлялося, бойовики віддали тіла трьох українських військовослужбовців, які загинули на Світлодарській дузі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: