Доба в АТО: 65 обстрілів, бойовики б'ють з важкої зброї

Читать на русском
Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, за минулу добу бойовики 65 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ.

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують вогневі атаки позицій сил АТО, за минулу добу зафіксовано 65 обстрів опорних пунктів Збройних Сил України.

Про це повідомляє штаб АТО, передає «Слово і Діло».

На Донецькому напрямку, вогнем артилерії калібру 122 мм, озброєння БМП, мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів і кулеметів великих калібрів ворог накривав позиції поруч Троїцького. 82-міліметрові міномети, гранатомети і великокаліберні кулемети противник застосовував по позиціях неподалік Верхньоторецького, а з озброєння БМП, мінометів калібру 120-мм і 82-мм гранатометів і великокаліберних кулеметів бив по опорним пунктам неподалік Луганського. Міномети калібру 82 мм ворог застосував поблизу Досвідченого, а з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях під Авдіївка. З гранатометів і кулеметів великих калібрів ворог вів вогонь по захисникам населених пунктів Кам'янка, Піски і Зайцево. По опорних пунктах під Невельським противник стріляв з зенітної установки ЗУ-23-2 і автоматичних гранатометів. Позиції неподалік Майорска ворог обстрілював з гранатометів і стрілецької зброї.

Геращенко заявила, що РФ блокує переговори про врегулювання конфлікту на ДонбасіЗаступник голови українського парламенту Ірина Геращенко заявила, що Росія блокує врегулювання конфлікту в Україні.

На Приморському напрямку, з мінометів калібру 82-мм протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях поруч Водяного. 82-міліметрові міномети, гранатомети і кулемети великих калібрів противник застосовував по опорних пунктах неподалік Красногорівки. По позиціях морських піхотинців поблизу Широкіно ворог вів вогонь із озброєння БМП, а під Павлополем – з озброєння БТР і гранатометів. По позиціях поруч Лебединського і Мар'їнки противник бив з гранатометів і великокаліберних кулеметів. Захисників Новоселівки Другий ворог обстрілював з кулеметів великих калібрів, а захисників Гнутово – з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку, вогнем артилерійських систем калібру 152-мм і 122-мм гранатометів, 120-ти і 82-х міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів противник накривав опорні пункт поблизу Кримського. З артилерії калібру 122 мм, 120-ти і 82-х міліметрових мінометів, гранатометів ворог бив по позиціях поруч Троїцького. Артилерію калібру 152-мм і 122-мм, 120-міліметрові міномети, гранатомети різних систем і кулемети великих калібрів противник застосовував поруч Новозванівки. По захисникам Попасної ворог вів вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, 120-ти і 82-х міліметрових мінометі, а за оборонцях Катеринівки – з мінометів калібру 82-мм З артилерії калібру 122 мм, 120-міліметрових мінометів, гранатометів і кулеметів великих калібрів противник бив по позиціях сил АТО в районі Новоолександрівки.

Зазначимо, що Червоний Хрест знову допомагає жителям окупованого Донбасу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі будують українські телевежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: