Сьогодні ввечері на Майдані урочисто запустять фонтани

Читать на русском
У КМДА запросили киян і гостей столиці сьогодні ввечері завітати на урочисте відкриття фонтанів на Майдані.
Світломузичні фонтани на Майдані

Сьогодні, 4 травня, о 21:00 відбудеться урочисте відкриття відремонтованого фонтанного комплексу на Майдані Незалежності.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв на своїй сторінці в соцмережі Facebook, пише «Слово і Діло».

До свята в столиці запустять фонтаниЗавдяки проведеним капітальним ремонтам на більшості фонтанних комплексів встановлено світловий супровід.

«Сьогодні на Майдані Незалежності ми запустимо в роботу оновлені фонтани - великий і малий. Фонтан - світломузичний. Запрошую всіх. Стартуємо о 21:00. Готуйте гаджети для відеозйомки. Буде неймовірно», - зазначив чиновник.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що до кінця літа на Русанівській набережній запрацює ще чотири фонтаниСказано 17 червня 2016 р.Статус обіцянки: Виконано

Відзначимо, фонтан почав працювати 1 травня. Реконструювали великі і малі фонтани, які знаходяться на парній стороні вулиці Хрещатик. В ході робіт замінили насосне обладнання, проклали нові мережі, замінили гранітні елементи, огороджувальні конструкції, встановили автоматику. Вартість реконструкції склала 32,6 млн грн.

Для безпеки та уникнення пошкоджень біля фонтану встановлять 10 камер відеоспостереження. Фонтанний комплекс був пошкоджений в період Революції гідності і з тих пір не працював.

Раніше в Україну прибули близько 500 членів команд країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Відзначимо, що на Євробачення було продано дві тисячі неіснуючих місць.

А 4 травня, в центрі столиці, навпроти будівлі КМДА, відкривається офіційна фан-зона Євробачення-2017 - Eurovision Village.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: