У Києві відкривається офіційна фан-зона Євробачення-2017

Читать на русском
Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а в дні півфіналів і фіналу - до моменту завершення шоу.

Сьогодні, 4 травня, у центрі столиці, навпроти будівлі КМДА, відкривається офіційна фан-зона Євробачення-2017 - Eurovision Village.

Про це повідомляється на сайті Eurovision.ua, передає «Слово і Діло».

«Містечко для фанів Євробачення розташувалося в самому центрі Києва, навпроти будівлі КМДА, від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького. Сцена Eurovision Village стане другою за величиною і потужністю звуку після головної арени конкурсу в Міжнародному виставковому центрі», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з 4 до 14 травня тут відбуватимуться концерти за участю країн-учасниць пісенного конкурсу і українських артистів, а партнери і спонсори цьогорічного Євробачення будуть розважати гостей містечка на своїх локаціях, які також будуть розташовані та території Eurovision Village.

Фан-зона почне свою роботу о 12:30 4 травня. О 20:00 того ж дня в Eurovision Village відбудеться концерт на честь відкриття фан-містечка.

На сцені офіційної фан-зони Євробачення-2017 заспівають група «Друга Ріка», представник України на Євробаченні 2013 року, співачка Злата Огневич разом з балетом Freedom, група «Люм'єр», фіналісти національного відбору на Євробачення-2017 інді-група KADNAY.

Як повідомляється, Eurovision Village працюватиме щодня з 12:00 до 22:00, а в дні півфіналів і фіналу - до моменту завершення шоу. Щодня перед глядачами виступатимуть представники країн-учасниць Євробачення.

6 травня виступить конкурсантка від Чехії Мартіна Барта виступить на сцені містечка з джазовим концертом. Відразу після цього почнеться Nordic night - концерт за участю конкурсантів з Швеції, Данії, Фінляндії, Ісландії, Естонії та Норвегії.

13 травня перед трансляцією фіналу на головній сцені Eurovision Village будуть співати українські артисти.

На всій території містечка не буде діяти готівкова оплата товарів і послуг. Розрахуватися можна буде онлайн або з допомогою терміналів для безконтактної оплати від спонсора Євробачення - VISA.

Вхід на територію Eurovision Village вільний, але відвідувачів в цілях безпеки обов'язково будуть перевіряти на вході в містечко. Периметр фан-зони ретельно охороняють поліція і Нацгвардія.

Раніше в Україну прибули близько 500 членів команд з 40 країн-учасниць пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Також стали відомі імена членів українського журі на Євробаченні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: