ГПУ назвала чиновників, яких допитають у справі Януковича

Читать на русском
У ГПУ назвали імена свідків у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

У ГПУ назвали імена свідків у справі про державну зраду екс-президента України Віктора Януковича.

У справі про держзраду екс-президента України Віктора Януковича свідчитимуть колишній прем'єр Арсеній Яценюк, глава МВС Арсен Аваков, екс-глава СБУ Валентин Наливайченко, секретар РНБО Олександр Турчинов, екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов та інші, всього понад 100 осіб.

Про це повідомив прокурор Головної військової прокуратури України Руслан Кравченко в ефірі «5 каналу» під час «Інформаційного дня» в четвер, передає «Слово і Діло».

«Це посадові особи, які обіймали свої посади раніше, зараз обіймають, це військовослужбовці, які проходили військову службу на території Автономної Республіки Крим, і буде екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов», - сказав він.

Справа про держзраду Януковича: правовий аналіз судового процесуЮрист, експерт-кримінолог надала правову оцінку судовому засіданню у справі про держзраду Віктора Януковича.

«Голова РНБО Турчинов, Наливайченко буде, Аваков буде, Парубій буде, він допитаний під час досудового розслідування, Яценюк допитаний під час досудового розслідування. Всі ці свідки будуть викликатися в суд», - додав Кравченко.

Як повідомлялося, головуючий суддя Оболонського районного суду Києва Владислав Дев'ятко оголосив перерву в підготовчому засіданні у справі про державну зраду Януковича до 18 травня.

Кравченко заявив, що Державне обвинувачення проситиме Оболонський райсуд засудити Януковича у цій справі до довічного ув'язнення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: