Пентагон розслідує отримання екс-радником Трампа гонорарів від російських компаній

Читать на русском
Розслідування веде Офіс генерального інспектора Пентагону і воно має визначити, чи порушував Флінн закон, отримуючи гроші від іноземних організацій.
Майкл Флінн

Міністерство оборони США почало розслідування щодо колишнього радника з питань безпеки президента Дональда Трампа Майкла Флінна.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ВВС.

Причиною розслідування стали гонорари, які Флінн отримував від російських компаній, і не вказав у податкових деклараціях.

Розслідування веде Офіс генерального інспектора Пентагону і воно має визначити, чи порушував Флінн закон, отримуючи гроші від іноземних організацій.

«Вікно можливостей» для Путіна в адміністрації Трампа давно закрилиПолітичний експерт оцінив взаємовідносини адміністрації Трампа з РФ та пояснив, чому Президенту США буде важко вести будь-які домовленості з керівництвом Кремля.

Нагадаємо, радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку 13 лютого через скандал щодо контактів з Росією.

Раніше Федеральне бюро розслідувань США заявило, що помічники Трампа контактували з високопоставленими чиновниками з РФ з метою публікації матеріалів, спрямованих проти його конкурентки на виборах Хілларі Клінтон.

Флінн у своїй первісній декларації приховав платежі, отримані в 2015 році від російських компаній, зокрема від прокремлівського телеканалу Russia Today, а також розташованої в США дочірньої компанії російського розробника антивірусних програм Kaspersky Lab, та іншої американської фірми, пов'язаної з авіакомпанією «Волга-Дніпро».

Під час президентської кампанії Дональда Трампа Федеральне бюро розслідувань США отримало дозвіл суду на прослуховування його радника Картера Пейджа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: