Радник Трампа зізнався, що отримував гонорари від Russia Today – The Washington Post

Читать на русском
Екс-радник Дональда Трампа Майкл Флінн зізнався в контактах з РФ та отриманні грошей від російських компаній.

Колишній радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн в своїй початковій декларації приховав платежі, отримані в 2015 році від російських компаній, зокрема від телеканалу RT, «Лабораторії Касперського» та авіакомпанії «Волга-Дніпро».

Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на опубліковані Білим домом документи, передає «Слово і Діло».

Білий дім опублікував дві декларації. Одна з них підписана Флінном 11 лютого ще до відставки, друга - 31 березня.

Саме в другій своїй декларації, Флін вказав, що отримував гонорари за виступи на заходах, організованих російським телеканалом RT, американською дочірньою компанією «Лабораторія Касперського» і американською компанією, пов'язаною з вантажним авіаперевізником «Волга-Дніпро».

ЗМІ повідомляли, що екс-радник Трампа отримав від них в сумі понад 50 тисяч доларів.

ФБР проти президента США: весь перший термін Трампу доведеться доводити, що він не друг РосіїВіце-президент Аналітичного центру «Політика» розповів, до чого можуть привести розслідування ФБР контактів команди Трампа з РФ і чи є загроза імпічменту для президента США.

Нагадаємо, Флінн пішов у відставку після того, як стало відомо про його контакти з російським послом Сергієм Кисляком з питання антиросійських санкцій.

Відомо, що ФБР веде розслідування контактів з російськими чиновниками чотирьох представників, наближених до Трампа: Майкла Флінна, Пола Манафорта, Роджера Стоуна та Картера Пейджа.

«У нього немає інтересів в Росії. Президент не може до безкінечності заперечувати те, чого не існує», - так прокоментували інформацію про розслідування в Білому домі.

В експертному колі вважають, що для президента США ситуація складається не найкращим чином і весь перший термін Трампу доведеться доводити, що він не друг Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: