Туроператори РФ повідомили, наскільки популярний відпочинок в Криму

Читать на русском
Російські туроператори визнали, що популярність на відпочинок в окупованому Криму помітно знизилася.
Відпочинок в Криму

Російські туроператори визнали, що інтерес до відпочинку в Криму помітно знизився.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на російські ЗМІ.

Зокрема, попит на тури в травневі свята скоротився на 50%, а подекуди - на 60%. Експерти пов'язують це з тим, що зростання цін в Криму відчувається дуже гостро.

Диктатура Ердогана: що чекає на кримських татар?Директор Української Гельсінської групи оцінив наслідки турецького референдуму для кримських татар.

Згідно з повідомленнями російських ЗМІ, ціни на розміщення в кримських готелях виросли в середньому на 10-15%, але деякі об'єкти, які користувалися попитом в минулому сезоні, підняли цінник і на 30%.

«Туристи ж скаржаться: забронювати місця в «перевірених» готелях зараз дуже складно - практично скрізь відповідають, що все зайнято по вересень включно. Але бувалі мандрівники підозрюють, що це просто хитрість: готельєри притримують місця, щоб зрозуміти, як складеться ринок, і призначити вигідну для себе ціну», - повідомляє джерело.

Окупаційна влада визнали, що туристів відлякують не тільки сьогоднішній рівень цін, але і динаміка їх зростання.

«Ціни і зарплати були приведені у відповідність з російськими реаліями. Зросли не тільки роздрібні ціни, але і витрати кримських готельєрів. Тому за два роки Крим подорожчав на 50%, і цей факт важко прийняти багатьом туристам», - стверджують колаборанти.

Нагадаємо, російський суд засудив кримського татарина Руслана Зейтуллаєва до 12 років колонії суворого режиму.

Зазначимо, що російська співачка Юлія Самойлова має намір виступити в окупованому Криму 9 травня замість участі в пісенному конкурсі «Євробачення 2017».

А 21 квітня на території Генічеського району Херсонської області, яка межує з анексованим Кримом, відбулися антитерористичні навчання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: