Приватбанк змінив юридичну адресу

Читать на русском
Державний Приватбанк змінив юридичну адресу, хоча всі служби головного офісу банку продовжують працювати в Дніпрі.
Приватбанк

Державний Приватбанк змінив юридичну адресу.

Про це йдеться в прес-релізі банку, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що згідно із затвердженою новою редакцією Статуту банку, юридична адреса ПАТ КБ Приватбанк змінена з Набережної Перемоги, 50, м. Дніпро, на вул. М. Грушевського, 1Д, м Київ.

«Правління Приватбанку та всі служби головного офісу банку продовжують працювати в Дніпрі, фактична адреса головного банку не змінюється», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в прес-службі, нова юридична адреса банку з урахуванням фактичного місцезнаходження його акціонера Міністерства фінансів, Наглядової ради, дозволить оптимізувати кореспонденцію і комунікації з державними органами.

Скільки банків відправили на ліквідацію в 2016 роціУ 2016 році Національний банк був більш «прихильним» до своїх підопічних – комерційних банків, однак і за підсумками минулого року фінансова система України недорахувалася 21 фінустанови, що надає банківські послуги.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів до кінця травня має схвалити рішення щодо остаточних кроків для завершення оздоровлення Приватбанку.

Відмітимо, що в січні і лютому 2017 року ПриватБанк заробив 1,03 мільярда гривень - рентабельність статутного капіталу склала 0,6%.

Зазначимо, що 19 грудня 2016 року міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що держава планує продати «Приватбанк» після того, як банк повністю стабілізується та почне реалізовувати стратегічний план розвитку. Побачимо, чи вдасться чиновнику виконати своб обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: