Авдіївка знову під прицілом: поранений цивільний

Читать на русском
Ввечері 6 квітня бойовики накрили мінометним вогнем житлові квартали Авдіївки, одна людина отримала осколкове поранення.

Ввечері 6 квітня бойовики накрили мінометним вогнем житлові квартали Авдіївки, одна людина отримала осколкове поранення.

Оперативну інформацію з прифронтової Авдіївки повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 6 квітняСитуація на сході України станом на 00:00 6 квітня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«Знову «русскій мір» лупить по житлових кварталах Авдіївки з мінометів. Щойно отримали повідомлення про осколкові поранення 45-річного жителя. Міна розірвалася у дворі господарства по вул.Соборній. Чоловіка госпіталізували. Зараз обстріли йдуть також по околицях Мар'їнки і Красногоровки», - написав він у Facebook.

Він нагадав, що подібні обстріли починаються із заходом сонця і проходять фактично щовечора.

Три роки АТО: головні обіцянки політиків«Слово і Діло» підготувало огляд найбільш значущих обіцянок українських політиків, присвячений третім роковинам антитерористичної операції на Донбасі.

У четвер, 6 квітня, проросійські бойовики 14 раз обстріляли позиції ВСУ на Донбасі.

Раніше в Міноборони повідомили, що минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції були поранені чотири українських військовослужбовців, загиблих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: