У Закарпатті в вікно магазину кинули гранату

Читать на русском
У вітрину одного з магазинів в Мукачево невідомий кинув гранату, постраждалих немає, відкрито кримінальну справу.
Граната

У вітрину одного з магазинів міста Мукачево (Закарпатська область) кинули гранату, зовні схожу на Ф-1.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на повідомлення прес-секретаря ГУ НП в Закарпатській області Тетяну Щоголєвої.

«Ми отримали виклик на лінію «102» від співробітника магазину, в який кинули гранату. Вона не була всередині. Очевидно, граната вдарилася об вітрину, від чого та тріснула. Сама граната перебувала в 3 метрах від будівлі. На місці працювали поліцейські і вибухотехніки. За попередніми даними, граната справжня. Але перевірки ще тривають», - зазначила вона.

Місцеві легенди України: боротьба з контрабандою на ЗакарпаттіКонтрабанда товарів через кордон у Закарпатській області – одна з найбільших проблем регіону, побороти яку неспроможні вже кілька поколінь політиків. «Слово і Діло» дослідило історію питання та обіцянки щодо його вирішення.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загально небезпечним способом) УКУ. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 15 років.

Нагадаємо, що в Вінниці в ніч на четвер, 13 квітня, внаслідок вибуху гранати загинув солдат, ще троє людей отримали поранення.

Раніше в Знаменівці Дніпропетровської області 16 людей отримали легкі поранення, коли 25-річний відвідувач кафе як аргумент в з'ясуванні стосунків використав гранату.

Зазначимо, що 11 квітня співробітники Служби безпеки України вилучили боєприпаси російського походження на околиці Троїцького Луганської області.

30 травня 2016 року народний депутат України Михайло Ланьо пообіцяв допомогати інфекційному відділенню Закарпатської обласної дитячої лікарні в м. Мукачево. Побачимо, чи виконає політик свою обіцянку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: