«Тиша» на Донбасі: бойовики використовують гранатомети, 4 військових ЗСУ поранені

Читать на русском
За даними штабу АТО, внаслідок обстрілів по всій лінії зіткнення за останню добу четверо українських бійців поранено.

Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли з пулеметів та мінометів по всій лінії зіткнення, за добу: 37 обстрілів, четверо поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Найбільша кількість обстрілів зафіксована на Маріупольському напрямку. З міномета калібру 82 мм бойовики відкривали вогонь по опорних пунктах в районі Березового. З озброєння БМП і стрілецької зброї сепаратисти били по морським піхотинцям поблизу Широкиного.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Луганського. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів сепаратисти відкривали вогонь по Авдіївці.

Донбас фактично втрачено, притому з власної провини УкраїниПолітолог-міжнародник пояснив, чому будь-які домовленості та переговорні процеси будуть безрезультатними для Донбасу.

По позиціях сил АТО в Верхньоторецькому сепаратисти вели вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції в Кам'янці. Поблизу Авдіївки, Верхньоторецька і Майорського активно діяли снайпери. По українським силам в Троїцькому били зі стрілецької зброї.

«На Луганському напрямку ворог виявляв мінімальну активність. Позиції поблизу Станиці Луганській обстрілював ворожий снайпер», - йдеться в повідомленні.

«Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали», - відзначили у штабі.

Нагадаємо, напередодні учасники Тристоронньої контактної групи в Мінську домовилися про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: