У Дніпропетровській області від вибуху гранати постраждали 16 людей

Читать на русском
У Знаменівці Дніпропетровської області 16 людей отримали легкі поранення, коли 25-річний відвідувач кафе як аргумент в з'ясуванні стосунків використав гранату.
фото: izvestia.nikolaev.ua

У Знаменівці Дніпропетровської області 16 людей отримали легкі поранення, коли 25-річний відвідувач кафе як аргумент в з'ясуванні стосунків використав гранату.

Про це розповіла начальник прес-служби Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«16 осіб отримали поранення в селі Знаменівка Новомосковського району Дніпропетровської області внаслідок вибуху гранати, кинутої одним з відвідувачів місцевого кафе під час конфлікту в ніч на понеділок», – уточнила представник поліції.

При цьому вона зазначила, що конфлікт зав'язався в кафе, після чого люди вийшли на дорогу і 25-річний хлопець кинув гранату на дорогу.

«Після вибуху 16 людей постраждали. Їх життя врятувало те, що поруч стояв автомобіль «Таврія» і все осколки потрапили саме в цей автомобіль», – сказала Старчевська.

Вона зазначила, що в результаті події ніхто не загинув, постраждалі отримали травми, які не становлять загрози для життя.

«Поранені зараз знаходяться деякі в лікарні, деякі вже вдома. Загалом, тілесні ушкодження легені і життя потерпілих нічого не загрожує», – зазначила вона.

Підозрюваний наразі затриманий. Він знаходиться в тимчасовому ізоляторі і поки відмовляється давати свідчення проти себе.

У поліції зазначили, що затриманому може загрожувати від 15 років в'язниці до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, 27 березня поліція затримала зловмисника, який 2 березня в Києві викрав маршрутку і поранив поліцейського в Фастові Київської області.

24 березня в МВС презентували поліцейську мережу з протидії домашньому насильству.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: