Великобританія допоможе створити в Україні Службу фінрозслідувань

Читать на русском
Президент Петр Порошенко и премьер-министр Великобритании Тереза Мэй обсудили возможности расширения помощи Великобритании в проведении украинских реформ, в частности помощь при создании Службы финансовых расследований.

Президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей обговорили можливості розширення допомоги Великобританії в проведенні українських реформ, зокрема допомогу при створенні Служби фінансових розслідувань.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента за підсумками зустрічі Порошенка з Мей в Лондоні, передає «Слово і Діло».

«Під час зустрічі обговорювалося зокрема розширення співпраці в сфері безпеки», - сказано в ньому.

Також, за словами Порошенка, Мей запропонувала допомогу Великобританії Україні у впровадженні реформ.

«Також, думаю, може бути ефективним співробітництво в розробці та імплементації законодавства про Службу фінансових розслідувань», - сказав Президент.

За його словами, під час зустрічі співрозмовники також обговорили співпрацю з імплементації судової реформи з урахуванням пропозицій британських радників, досвіду та авторитету британської судової системи.

Крім того, Порошенко і Мей обговорили питання лібералізації Великобританією візового режиму для України.

Порошенко в Великобританії порівняв Росію з крокодилом і заявив, що від стабільності в Україні залежить глобальна безпека.

Нагадаємо, Мей пообіцяла Порошенку посилити санкції проти РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: