Трамп хоче змінити правила видачі робочих віз іноземцям

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп підписав указ про перегляд програми видачі тимчасових робочих віз іноземцям.
Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп підписав указ про перегляд програми розподілу тимчасових робочих віз, котра використовується для найму висококваліфікованих іноземних працівників.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «ВВС».

Указ, відомий як «Купуй американське, наймай американців», Трамп підписав під час візиту на завод у Вісконсині. Зокрема, президент наказав міністерствам внутрішніх справ, юстиції і національної безпеки внести пропозиції щодо зміни програми, що дозволяє американським роботодавцям наймати співробітників з-за кордону.

«Цим заходом ми посилаємо потужний сигнал всьому світу, що ми будемо захищати наших працівників, захищати наші робочі місця і нарешті поставимо Америку на перше місце», - заявив Трамп.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій заявив, що в 2016 році громадяни України зможуть без віз їхати за кордонСказано 17 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Представник адміністрації Трампа заявив, що візи мають видаватися висококваліфікованим працівникам, однак найчастіше в рамках програми в США приїжджають люди з невисокою кваліфікацією, які заробляють менше, ніж ті, кого вони покликані замінити.

Зазначимо, що українці, які постійно проживають на території тимчасово окупованих АР Крим і ОРДЛО, зможуть безперешкодно подорожувати в країни ЄС без віз. Про це йдеться на сторінці Департаменту Консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.

Також зазначимо, що влада Угорщини вважає прийнятною наявність подвійного громадянства у своїх підданих, які проживають в Україні і проти відповідальності за подібні факти.

7 лютого 2017 року народний депутат України Олег Ляшко запевнив, що поїде до США лише тоді, коли його буде обрано президентом України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: