Найєм: Порошенко як Президент – краще колишніх, але не такий, як хотілося б

Читать на русском
Народний депутат від «БПП» Мустафа Найєм заявив, що Петро Порошенко не усвідомив свою роль для країни й те, що він міг би зробити як Президент.

Петро Порошенко став найкращим Президентом, в порівнянні з попередніми, але все одно до кінця він поки не усвідомив роль, яку міг би зіграти на посаді Президента України.

Таку думку висловив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Мустафа Найєм в ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

Серед головних плюсів, Найєм зазначив те, що Порошенко дуже хороший комунікатор.

«Він хороший парламентер. Він людина колосальної працездатності, блискучою пам'яті, і як людина для нашої країни він людина з великим баченням горизонту», - сказав нардеп.

Однак, у Президента є головний мінус - він не усвідомив ту роль, яку міг зіграти.

«Мені здається, що це буде найбільший його смуток до заходу його кар'єри. Він обернеться назад і подивиться, що у нього було і як він цим розпорядився», - вважає політик.

«Я не буду заперечувати, і тут треба бути відвертим, що Порошенко, очевидно, кращий Президент, ніж те, що було до цього. Це факт. Питання в іншому: чи хочемо ми його порівнювати з цими людьми», - зазначив Найєм.

У 2016 році Петро Порошенко виконав кожну п'яту свою обіцянкуУ 2016 році український Глава держави Петро Порошенко виконав 22% обіцянок. Зокрема, збільшив контрактну складову ЗСУ.

При цьому, нардеп додав, що не хоче прирівнювати Порошенко ні з ким: ні з Януковичем, ні з Кучмою.

«Я хочу порівнювати Порошенко з тим Президентом, якого ми хотіли і вимагали. І в цих градаціях, звичайно, він програє. Тому знову ж: краще, ніж було раніше, але не те, що ми хотіли. Це факт», - заявив парламентарій.

«Слово і Діло» зафіксувало 257 обіцянок Президента України, більшість з яких він виконав - 105, що склало 41% рейтингу його відповідальності. Всі обіцянки доступні за посиланням.

Нагадаємо, в минулому році Президент виконав кожну п'яту свою обіцянку. Подробиці в матеріалі за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: