Порошенко підписав важливий податковий закон

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 1797- VIІI спрямований на усунення помилок, допущених при зміні Податкового кодексу щодо інвестиційного клімату.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 1797- VIІI спрямований на усунення помилок, допущених при зміні Податкового кодексу щодо інвестиційного клімату.

Про це повідомляє прес-служба ВР, пише «Слово і Діло».

«Закон № 1797- VIІI про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення деяких положень та усунення суперечностей, що виникли при ухваленні Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо поліпшення інвестиційного клімату в Україні» від 21 грудня 2016 року повернуто з підписом президента», - йдеться в повідомленні.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Згідно з документом, його норми поширюються на платників податків, які станом на 14 квітня 2014 року були на окупованій території. Скасовується звільнення від відповідальності за несплату податків, якщо структурний підрозділ юрособи знаходиться на лінії зіткнення, а місцем знаходження відповідного юрособи є інша територія України в межах діяльності, яка здійснюється через філії за весь період проведення АТО.

Меморандум з МВФ: головні податкові вимоги кредиторівЕксперт з економічних питань оцінив податкові зміни, згідно з новим меморандумом МВФ для України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 квітня на сайті Міністерства фінансів запрацює автоматичний реєстр відшкодування податку на додану вартість.

Як повідомлялося, МЕРТ пропонує реєструвати платників ПДВ в електронному режимі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: