Бойовики 29 разів обстріляли позиції ВСУ, поранені троє військових

Читать на русском
За день армія російських окупантів 29 разів відкривала вогонь по позиціях ВСУ, поранені троє військових.

За день армія російських окупантів 29 разів відкривала вогонь по позиціях ВСУ, поранені троє військових.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр АТО.

На маріупольському напрямі бойовики обстрілювали позиції АТО у Водяного з великокаліберних мінометів, кулеметів і стрілецької зброї.

З протитанкових гранатометів і кулеметів били по Павлопіль, в Широкино, Гнутове і Талаківці морських піхотинців обстрілювали зі стрілецької зброї.

На донецькому напрямку по позиціях поблизу Авдіївки, Верхньоторецька, Зайцевого і Поля окупанти застосували, гранатомети і кулемети. По пунктах ЗСУ поблизу Пісків - великокаліберні гранатомети і кулемети.

Коли ціна обіцянок – життя героїв. Три роки АТО в заявах виконавчої владиУ день третьої річниці антитерористичної операції на сході країни «Слово і Діло» пропонує до уваги читачів останній із циклу матеріалів, присвячених трагічним подіям на Донбасі, – огляд обіцянок виконавчої влади.

На луганському напрямку найманці обстрілювали Катеринівку з мінометів і автоматичних гранатометів. У Попасній вогонь відкривали з гранатометів і стрілецької зброї.

За минулу добу в Донбасі внаслідок бойових дій четверо українських військових отримали поранення.

Як повідомлялося, ОБСЄ не зафіксувала використання Градів вперше за останні шість тижнів. Кількість порушень режиму припинення вогню в Донбасі зменшилася на 17%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: