Президент ратифікував Угоду про технічну і фінансову співпрацю з Норвегією

Читать на русском
Документ створює рамкові, організаційно-правові засади українсько-норвезького співробітництва у сфері залучення та використання міжнародної технічної допомоги.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Королівства Норвегія про технічне та фінансову співпрацю».

Про це повідомили в прес-службі Глави держави, передає «Слово і Діло».

Відповідну Угоду було підписано 18 жовтня 2016 у місті Осло під час офіційного візиту Порошенка до Королівства Норвегія.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Повідомляється, що документ створює рамкові, організаційно-правові засади українсько-норвезького співробітництва у сфері залучення та використання міжнародної технічної допомоги, та сприяти розвитку технічного і фінансового співробітництва між двома державами.

Нагадаємо, 22 березня Верховна Рада України ратифікувала угоду між Кабінетом міністрів України та урядом Королівства Норвегія про технічне та фінансову співпрацю. Відповідний законопроект підтримали 233 народних депутата.

Відзначимо, в березні цього року Україна спільно з Норвегією обговорили перспективи реформування енергетичного сектора України.

Раніше Порошенко підписав закон «Про ратифікацію угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: