В офісі дипломата Філіпчука провели обшук

Читать на русском
В офісі дипломата Філіпчука правоохоронці провели обшук. Дії проводили в рамках розслідування справи нардепа Андрія Артеменка
Василь Філіпчук

Правоохоронці провели обшук у приміщенні "Міжнародного центру перспективних досліджень", головою якого є дипломат Василь Філіпчук.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на «112 Україна».

За інформацією, дії проводили в рамках розслідування справи депутата Верховної Ради Андрія Артеменка (позафракційний) про план передачі Криму в оренду Росії. Про це повідомила прес-секретар прокуратури АР Крим Тетяна Тихончик.

«Голосіївський райсуд Києва дав дозвіл на проведення обшуку в офісі пана Філіпчука у справі депутата Артеменка», - повідомила прес-секретар.

Прокуратура припускає причетність Філіпчука до розробки і передачі Артеменку плану врегулювання українсько-російського конфлікту, яким, зокрема, передбачена передача Криму в оренду РФ.

Зазначимо, що у лютому голова правління фонду «Майдан закордонних справ» пояснив, із чим пов'язане засилля планів для України з урегулювання ситуації на Донбасі.

На одеському заводі «Авіаремсервіс» правоохоронці провели слідчі дії і виявили різні махінації з грошовими коштами, зокрема, тіньові схеми виведення їх з рахунків підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: