Названа причина обшуків в «Укрнафті»

Читать на русском
Укрнафту обшукують в рамках кримінального провадження, яке стосується проведення нафтових аукціонів протягом 2013-2015 років.

«Укрнафту» обшукують в рамках кримінального провадження, яке стосується проведення нафтових аукціонів протягом 2013-2015 років.

Про це повідомляють в «Укрнафті», передає «Слово і Діло».

НАБУ провело обшуки в компаніях «Укрнафти»Обшуки пройшли в рамках кримінального провадження відкрите за фактом формування дебіторської заборгованості перед Укрнафтою структурами групи Приват.

«Це кримінальне провадження зареєстровано 29 грудня 2016 року. Однак з моменту початку досудового розслідування не проводилося ніяких слідчих дій Генеральна прокуратура України жодного разу не зверталася до компанії навіть із запитом про надання інформації чи документів. Співробітники компанії виконують приписи постанов Печерського районного суду. Києва і надають необхідні документи в повному обсязі», - повідомляють у прес-службі «Укрнафти».

Генеральна прокуратура України за сприяння СБУ проводить слідчі дії в центральному офісі ПАТ «Укрнафта» та в його регіональних підрозділах у Бориславі, Прилуках, Полтаві та Охтирці.

В «Укрнафті» кажуть, що результатом сьогоднішнього обшуку стане затримка у виплаті заробітних плат співробітникам.

Сьогодні стало відомо, що Генпрокуратура обшукує «Укрнафту».

Нагадаємо, раніше в «Укрнафті» прогнозували падіння видобутку нафти на 9%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: