У Чернігові СБУ перекрила канал постачання наркотиків до СІЗО

Читать на русском
Працівник пенітенціарної установи Чернігова, користуючись безперешкодним доступом, за гроші систематично проносив на режимну територію та передавав ув'язненим наркотики.
СБУ перекрила канал постачання наркотиків

Інспектор відділу інженерно-технічних засобів охорони, зв'язку та інформації слідчого ізолятора Чернігова, який організував канал постачання наркотиків у СІЗО, був затриманий Службою безпеки України спільно з прокуратурою.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

«Працівник пенітенціарної установи, користуючись безперешкодним доступом, за гроші систематично проносив на режимну територію та передавав ув'язненим наркотики», - йдеться в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу.

Триває досудове розслідування, встановлюються усі причетні до функціонування наркоканалу.

Зазначимо, раніше співробітники СБУ перекрили канал постачання особливо небезпечної психотропної речовини МДМА (екстазі) з однієї з країн Європи в Київ.

Також СБУ спільно з поліцією затримала в Хмельницькій області організовану групу наркоторговців, поширювали «товар» на Західній Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: