На Хмельниччині затримали групу наркоторговців

Читать на русском
Четверо наркоділків, троє з яких жінки, ввозили метадон, канабіс і опіати з Житомирської та Львівської областей. Потім поширювали наркотики через мережу споріднених зв'язків по всьому західному регіону.
затримали групу наркоторговців

Служба безпеки України спільно з поліцією затримала в Хмельницькій області організовану групу наркоторговців, які розповсюджували «товар» на Західній Україні.

Про це повідомили в прес-службі СБУ, передає «Слово і Діло».

Четверо наркоділків, троє з яких жінки, ввозили метадон, канабіс і опіати з Житомирської та Львівської областей. Потім поширювали наркотики через мережу споріднених зв'язків по всьому західному регіону. Діяла злочинна група з чітким розподілом ролей та функцій і з дотриманням суворої конспірації, залучаючи до «бізнесу» малолітніх дітей.

Після збуту чергової партії «товару» в Шепетівці правоохоронці затримали наркоділків, які належать до однієї з нацменшин. Вони намагалися чинити опір і втекти з місця злочину.

Під час 15 санкціонованих обшуків з незаконного обігу вилучено сорок кілограмів макової соломки, два кілограми канабісу та понад 50 грамів метадону. За оцінкою спеціалістів вартість наркотиків за цінами «чорного» ринку становить приблизно один мільйон гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру.

Раніше співробітники СБУ перекрили канал постачання особливо небезпечної психотропної речовини МДМА (екстазі) з однієї з країн Європи в Київ.

Також зазначимо, що генеральний прокурор Юрій Луценко доручив перевірити співробітників всіх прокуратур України на наркозалежність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: